Nieuws

Op zoek naar gediplomeerd WFT personeel?

HOSTESSPARTNER bemiddelt Callcenter Agents in bezit van WFT diploma's naar diverse functies in de finaniële branche.
Download hier onze brochure.

Bekijk de nieuwe promovideo van het Fashionique opleidingstraject tot Erkend Mode Adviseur! hier


Het opleidingstraject Fashionique van HOSTESSPARTNER leidt kandidaten uit een uitkeringssituatie op tot erkend Mode Adviseur. Tijdens een 12 weeks programma volgen zij 1 dag in de week klassikaal les en hebben zij een proefplaatsing bij een mode winkel. Indien het traject goed is doorlopen, het Detex diploma Mode Adviseur is behaald, krijgt de kandidaat een arbeidsovereenkomst aangeboden.

 


Maandag 3 juni is de eerste les van het opleidingstraject Fashionique bij HOSTESSPARTNER van start gegaan! De kick off van de eerste klas van mode adviseurs in spe van het in totaal 144 kandidaten van de gemeente Rotterdam beginnen vandaag met de unieke lessen en lesinhoud geleverd door ervaren vakdocenten.

In de eerste les stonden de kleurtrends en contrasten van de modewereld centraal. Verschillende stoffen en materialen van kledingstukken, accessoires en schoenen zijn aan bod gekomen en uitgebreid behandeld door docenten waarbij de kandidaten gedurende de les de mogelijkheid hebben tot het stellen van vragen

Deze gemotiveerde studenten zijn druk in de weer gegaan met het maken van modecollage ’s en hebben ‘s middags in de binnenstad van Rotterdam zijn er verschillende modetrends gespot.

Het opleidingstraject tot Mode-Adviseur is in samenwerking met Detex en het Werkgevers Servicepunt Rijnmond.

FlyerFashionique

HOSTESSPARTNER College gaat in december 2012 van start en lanceert het geheel nieuwe opleidingtraject "Fashionique".

Gedurende 12 weken volgen studenten de Detex erkende vakopleiding tot Mode-Adviseur waarnaast zij bij een mode bedrijf stage lopen. Na afronding beschikt men over een waardevol Detex diploma!

Kijk voor meer informatie op www.hostesscollege.nl